Testimonials

Wat cliënten zeggen over Bart

MarkVader van twee kinderen
Lees verder
Ik kwam bij Bart voor ondersteuning bij het vastgelopen overleg met mijn ex-partner. We waren al vier jaar uit elkaar en delen de zorg voor twee kinderen, maar het lukte ons niet om tot goede afspraken te komen over het co-ouderschap.

In een intensieve coachingsdag heeft Bart mij meer inzicht gegeven in ons scheidingsproces. Daarbij heeft hij diverse praktische hulpmiddelen aangereikt om het overleg te verbeteren en mij geadviseerd over mijn communicatiestijl: hoe kan ik mijn ex-partner beter begrijpen en bereiken? Bart heeft mij ook tips gegeven om tot afspraken te komen door meer verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen aandeel in de gestrande communicatie.

Bart heeft een open persoonlijkheid en deelt gemakkelijk zijn eigen ervaringen, waarmee hij snel een vertrouwde situatie weet te creëren. Het was inderdaad een intensieve dag, maar met een prettige afwisseling lukte het Bart om ook ruimte voor ontspanning in te lassen.

In de maanden na de intensieve coachingsdag kon ik met Bart sparren over mijn ervaringen bij het toepassen van zijn adviezen en tips. Dat was heel waardevol, want na een lange relatie blijkt het niet eenvoudig om patronen te doorbreken.
MilankaMother of two sons
Lees verder
I came across Bart on LinkedIn and approached him when I was in the middle of going through my divorce with my ex-husband.

For the most part me and my ex had a pretty smooth separation, however with regards to my emotions I was feeling a lot of sadness, guilt, grieve for my sons and worries about holding up on arrangements with my ex.

Just talking to Bart felt instantly like I was getting psychological air. He took the time to listen, empathise with what I was going through and he helped me to put my emotions into perspective. Using his own divorce as a reference, he also really helped me to see things from my ex’s perspective. He made me aware of the consequences of some of my actions and did not shy away from confronting me, just what I needed.

Bart is a very open, kind and trustworthy man. His understanding and non-judgemental attitude made it easy for me to open up and trust him. In only a few sessions I was able to make big steps forward in my emotional well-being.
AmyMoeder van twee kinderen
Lees verder
Ik ontmoette Bart en we raakten meteen aan de praat. Bart heeft een zeer prettige, vertrouwde, vriendelijke en open houding en biedt een luisterend oor.

Het moeizame scheidingsproces tussen mij en mijn ex- partner, vader van mijn twee kinderen, duurde te lang. Ik liep vast en wist niet goed hoe ik het meer aan moest pakken. Ik was moe van het strijden, uitgeput. We kwamen maar niet 'los’ van elkaar. En bleven hangen in het verleden. Samen met mijn ex al verschillende trajecten geprobeerd, van ‘ouder' therapie tot de advocaat. Niks leek te helpen.

Ik was radeloos en belde Bart. Ik kon mijn verhaal over de enorme moeizame relatie met mijn ex meteen aan hem kwijt en hij gaf waardevolle tips.

In de dagen daarna ben ik in contact gebleven en heb ik gebruik gemaakt van het coaching programma.

Bart gaf me meer inzicht in het scheidingsproces door middel van praktische tips over verschillende communicatiestijlen en advies over mijn eigen communicatiestijl. Dat is prettig, want je kan het meteen in de praktijk brengen. Ook heb ik meer inzicht in mijn eigen aandeel in dit proces gekregen en heeft Bart me geleerd om op een meer ‘zakelijke’ manier met afspraken, mailtjes en appjes om te gaan.

In het gesprek met Bart voelde ik me al snel op mijn gemak en heeft Bart me laten inzien dat ik niet anders ben dan anderen en dat ik het waard ben om voor mezelf en mijn kinderen een betere situatie te creëren. Bart veroordeeld niet waardoor het een open, veilige en prettig gesprek is.

Ik kan zeggen dat ik eindelijk weer wat licht zie aan het eind van de tunnel en Bart heeft me daarbij geholpen. Ik voel me beter en heb een andere manier gevonden om dit proces dragelijker te maken. Ook heb ik het gevoel gekregen dat ik 'bevrijd’ ben van de situatie en dat is me zo waardevol!

We onderhouden contact en Bart is erg geïnteresseerd en volgt graag het verloop. Ook weet ik dat ik altijd weer contact kan opnemen als ik vast loop en dat is een heel fijn idee.
DanielVader van één zoon
Lees verder
Lopend met Bart kom je meer te weten over je scheiding en over jezelf. Zijn luisterend oor, zijn rustige manier van vragen stellen, hebben mij geholpen om de rust te vinden. Zodat ik met open houding in het hele scheidingsproces kon zitten en kon afronden.
AleksandraMoeder van twee kinderen
Lees verder
Ik wil je bedanken voor onze mediation sessie van gisteren. Dat was zo heftig voor ons, maar ook voor jou. Ik vind dat je het erg goed hebt gedaan. Ik ben blij dat jij onze mediator bent.
Previous
Next
Call Now Button