Bart van Schagen

Scheidingscoach | Relatiecoach

"IK WEET WAT JE DOORMAAKT"

Als gescheiden vader van twee geweldige zonen heb ik zelf de emoties en stress ervaren die jij nu doormaakt. 

Na 20 jaar namen mijn ex-partner en ik de moeilijke beslissing om te gaan scheiden. We wisten dat wij een pittige periode tegemoet zouden gaan en onze grootste zorg was onze kinderen. We wilden ze helpen om te gaan met een andere toekomst waarvoor ze niet hadden gekozen.

Samen hebben we de hulp ingeroepen van een SSN-gecertificeerde scheidingscoach om ons te begeleiden door onze scheiding. Zij heeft ons geholpen om emotioneel van elkaar los te komen. We leerden respectvol met elkaar te praten en als volwassenen zonder strijd te communiceren. 

Belangrijker is dat we nu een positief co-ouderschapsteam zijn geworden. Hoewel we gescheiden zijn, blijven we de beste ouders voor onze kinderen!

Ik kan jou helpen!

De positieve ervaring die ik had met onze coach inspireerde mij om een carrièreswitch te maken. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als manager voor internationale bedrijven, ben ik opgeleid tot gecertificeerd SSN scheidings- en relatiecoach. Ik wil andere mensen helpen en de rust geven die ik zelf ook heb gevonden.

Het is belangrijk om een coach te kiezen waar jij je goed bij voelt, iemand die je vertrouwen geeft in jouw toekomst.

Ik wens niemand een scheiding toe omdat ik deze reis zelf heb meegemaakt. Dus ik weet wat je doormaakt.

Ik help je een nieuwe start te maken in je leven. Wacht niet te lang – het leven is te kort!

Mijn kernwaarden als coach zijn wederzijds respect en samenwerkingIk luister zonder te oordelen.

Call Now Button